The Faculty of Science, Forestry and Technology, School of Computing

Haemme yliopistonlehtoria (tietojenkäsittelytiede) luonnontieteiden, metsätieteiden ja tekniikan tiedekuntaan tietojenkäsittelytieteen laitokselle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää alta, ja hae viimeistään 2.4.2024.

Tehtävä ja palkkaus

Haemme joukkoomme osaavaa ja innostavaa yliopistonlehtoria luonnontieteiden, metsätieteiden ja tekniikan tiedekunnan tietojenkäsittelytieteen laitokselle. Yliopistonlehtorin tehtävän opetus- ja tutkimusala on tietojenkäsittelytiede. Tehtävä sijoittuu Kuopion kampukselle.

Yliopistonlehtorin tehtävän opetus- ja tutkimusala on tietojenkäsittelytiede. Tehtävään kuuluu järjestelmäkehityksen, erityisesti tietojärjestelmien testaukseen (software testing) ja/tai kyberturvallisuuteen (cyber security) liittyvän koulutuksen suunnittelu ja toteuttaminen. Yliopistolehtori osallistuu englanninkielisen koulutuksen (sekä tietojenkäsittelytieteen kandidaatin että tietotekniikan kandidaattikoulutuksen) suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehtävässä on myös mahdollisuus osallistua tieteelliseen tutkimustyöhön ja kehityshankkeisiin sekä tutkimushankkeiden ideointiin ja valmisteluun. Yliopistonlehtori on osaltaan arvioimassa ja kehittämässä alan koulutusta ja jatkuvaa oppimista sekä oppimisympäristöjen ja -menetelmien käyttöä koulutuksessa. Tehtävän opetuskieli on englanti.

Tehtävä täytetään 1.6.2024 (tai sopimuksen mukaan) alkaen toistaiseksi. Uuden työntekijän tullessa tehtävään käytetään koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvasta palkanosasta. Yliopistonlehtorin tehtävässä tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuustasoluokittelussa tasoilla 5–7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Vaativuustasosta ja henkilökohtaisesta palkanosasta riippuen palkka työsuhteen alkaessa yliopistonlehtorilla on noin 3730–5270 €/kk.

Mitä edellytämme ja toivomme sinulta

Edellytämme:

 • soveltuvaa tohtorin tutkintoa tietojenkäsittelytieteen tai tietotekniikan alalta,
 • hyvää opetustaitoa,
 • hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa (opetuskieli englanti).

Arvostamme ja katsomme eduksi:

 • tutkimusnäyttöjä tehtävänalalta,
 • kokemusta koulutuksen suunnittelutehtävistä,
 • opinnäytetöiden ohjauskokemusta,
 • kokemusta englanninkielisestä opetuksesta ja ohjauksesta.

Tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän osana kansainvälistä, luovaa, osallistuvaa ja osallistavaa yliopistoyhteisöä,
 • mahdollisuuden joustavaan monipaikkatyöhön,
 • Itä-Suomen yliopiston henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, laaja henkilöstökoulutustarjonta, edulliset kampusravintolalounaat, Sykettä-liikuntapalvelut ja mahdollisuus työsuhdepolkupyörään.

Hae näin

Jätä hakemus viimeistään 2.4.2024 sähköisellä hakulomakkeella.

Huomioi, että hakemukseen tulee liittää mukaan

 • ansioluettelo,
 • julkaisuluettelo,
 • opetusansioiden portfolio, (luonnontieteiden, metsätieteiden ja tekniikan tiedekunnan ohjeistuksen mukaisesti Opetustaidon arviointiin liittyvät ohjeet -otsikon alla)
 • kopiot tutkintotodistuksista ja kielitaitoa osoittavista todistuksista, ellei kielitaito ilmene tutkintotodistuksista. Jos tutkintotodistuksesi ei ole englanniksi, suomeksi tai ruotsiksi, sinun on toimitettava tutkintotodistusasiakirjojen viralliset englanninkieliset käännökset. Kaikki käännökset on tehtävä joko tutkinnon myöntävän oppilaitoksen tai valtuutetun kääntäjän toimesta. Jokaisella virallisen käännöksen sivulla on oltava kääntäjän leima ja/tai allekirjoitus. Virallisten käännösten on oltava alkuperäisten asiakirjojen tarkkoja käännöksiä. Hakijoiden itsensä tekemiä käännöksiä ei hyväksytä,
 • muut asiakirjat, joilla haluat osoittaa ansiosi tehtävään.

Kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä antaa tietojenkäsittelytieteen laitoksenjohtaja Markku Tukiainen, puhnro: +358 29 4453653, e-mail: markku.tukiainen@uef.fi.

Lisätietoja hakemisesta ja hakuprosessista antaa henkilöstösihteeri Iiris Korhonen, puhnro: +358 29 4458161, e-mail: iiris.korhonen@uef.fi.

Työsopimuksen voimassaolo Vakituinen
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Työn toivottu alkamispvm 1.6.2024
Palkka Yliopistojen yleinen TES
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 100%
Paikkakunta Kuopio
Maakunta Pohjois-Savo
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 633/01.01.03/2024
Yhteyshenkilö
 • Markku Tukiainen, +358294453653
Julkaistu 01.03.2024
Haku päättyy 02.04.2024

Takaisin avoimiin työpaikkoihin