Yliopiston johto ja yliopistopalvelut, Digipalvelut

Haemme Digipalveluihin IT-palvelupäällikköä IAM-tehtäväalueelle. Tehtävä sijoittuu Joensuun tai Kuopion kampukselle ja alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Lue lisää alta, ja hae viimeistään 27.3.2024 mennessä.

Tehtävä ja palkkaus 

Tehtävänä identiteetinhallinnan järjestelmien ja prosessien kehittämisestä muiden yksiköiden kanssa. Tavoitteena on kehittää edelleen roolipohjaista Itä-Suomen yliopiston identiteetin sekä pääsynhallinnan kokonaisuutta.

Keskeisiä tehtäviä ovat muun muassa: 

 • Vastaa käyttöoikeuksien hallintapalveluiden sujuvasta toiminnasta, mukaan lukien käyttäjähallinta, käyttöoikeuksien myöntäminen, muuttaminen ja poistaminen sekä käyttöoikeuksien tarkastukset ja valvonta.
 • Kehittää ja ylläpitää prosesseja ja toimintamalleja, jotka mahdollistavat tehokkaan ja turvallisen käyttöoikeuksien hallinnan koko organisaatiossa. Tämä sisältää automatisoinnin hyödyntämisen, parhaiden käytäntöjen noudattamisen ja jatkuvan parantamisen periaatteiden soveltamisen.
 • Toimii mm. Yliopistopalvelut-yksiköiden ja tiedekuntien toimintamallien kehittämisen ja käyttöoikeuksienhallinnan toimintamallien yhteyshenkilönä
 • Suunnittelee ja kehittää IAM/IDM-ratkaisuarkkitehtuuria varmistaakseen, että se tukee toiminnan tarpeita, on turvallinen ja skaalautuva. Tämä kattaa teknologian, arkkitehtuurin suunnittelun ja integraatiot eri IT-järjestelmiin.
 • Identifioi ja hallitsee riskejä, jotka liittyvät käyttöoikeuksien hallintaan. Työskentelee läheisesti tietoturvaryhmän kanssa varmistaakseen, että IAM/IDM-ratkaisut noudattavat organisaation tietoturvapolitiikkaa ja lainsäädännöllisiä vaatimuksia.
 • Seuraa jatkuvasti alan kehityssuuntia. Ehdottaa ja toteuttaa uusia ratkaisuja ja parannuksia, jotka lisäävät tehokkuutta, turvallisuutta ja käyttäjäkokemusta.

 

Tästä voit halutessasi lukea Digipalveluiden työntekijöiden kokemuksista meillä työskentelystä: IT-asiantuntija Mari ja IT-suunnittelija Tommi.

Tehtävä täytetään 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Uuden työntekijän tullessa tehtävään käytetään 6 kk:n koeaikaa.  

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän (muu asiantuntija- ja tukihenkilöstö) mukaisesti. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvasta palkanosasta. Tässä tehtävässä tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuustasoluokittelussa tasoilla 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on 6 - 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Vaativuustasosta ja henkilökohtaisesta palkanosasta riippuen palkka työsuhteen alkaessa on noin 3730-4530 €/kk. 

Mitä edellytämme ja toivomme sinulta 

 • soveltuvaa tutkintoa – korkeakoulututkinto katsotaan eduksi
 • erinomaista suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida englannin kielellä
 • dokumentointi-, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • kokemusta identiteetinhallinnasta (Identity Governance)

 

Katsomme eduksi 

 • kokemuksen seuraavilta teknisiltä osa-alueilta: Active Directory, LDAP, SAML, OAuth, tietokannat, Linux, Microsoft 365, Microsoft Entra ID
 • kokemuksen seuraavilta ei-teknisiltä osa-alueilta: projektinhallinta, muutoksenhallinta, liiketoiminnan ymmärrys
 • kokemuksen seuraavista ns. pehmeistä taidoista: sidosryhmien hallinta, toimittajahallinta, odotusten hallinta, viestintä
 • esihenkilökokemuksen


Tarjoamme sinulle 

 • mielenkiintoisen työtehtävän osana kansainvälistä, luovaa, osallistuvaa ja osallistavaa yliopistoyhteisöä 
 • mahdollisuuden joustavaan monipaikkatyöhön 
 • Itä-Suomen yliopiston henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa kattava työterveyshuolto, laaja henkilöstökoulutustarjonta, edulliset kampusravintolalounaat, Sykettä-liikuntapalvelut ja mahdollisuus työsuhdepolkupyörään

Hae näin 

Jätä hakemus viimeistään 27.3.2024 sähköisellä hakulomakkeella. Halutessasi voit liittää CV:n ja saatekirjeen hakemuksen liitteeksi.

Haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa.

Lisätietoja hakemisesta ja hakuprosessista antaa Juhamatti Tillonen, IT-päällikkö, puh. +358 29 4458007, juhamatti.tillonen@uef.fi

Työsopimuksen voimassaolo Vakituinen
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Työn toivottu alkamispvm 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan
Palkka Yliopistojen yleinen TES
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 100%
Paikkakunta Joensuu tai Kuopio
Maakunta Pohjois-Karjala
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 1927/01.01.04/2024
Yhteyshenkilö
 • Juhamatti Tillonen, 040-8653945
Julkaistu 28.02.2024
Haku päättyy 27.03.2024

Takaisin avoimiin työpaikkoihin